de-juiste-bescherming-voor-jouw-smartphone

Ben je de trotse eigenaar van de gloednieuwe iPhone 15 Pro? Dan wil je natuurlijk dat deze smartphone zo lang mogelijk in perfecte staat blijft. Het is dan ook belangrijk om je iPhone 15 Pro te voorzien van de juiste bescherming. In deze blog gaan we het hebben over de perfecte bescherming voor jouw nieuwe iPhone 15 Pro.

De kracht van een goed hoesje

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat geldt zeker voor je smartphone. Een val of stoot kan al snel zorgen voor beschadigingen aan je iPhone 15 Pro. Om dit te voorkomen is het verstandig om een goed hoesje aan te schaffen. Er zijn verschillende soorten hoesjes verkrijgbaar, zoals een hardcase, softcase, flipcase of bookcase. Het belangrijkste is dat het hoesje goed aansluit op je iPhone 15 Pro en voldoende bescherming biedt zodat je zorgeloos kunt genieten door je iPhone 15 pro hoesje.

Extra bescherming met een screenprotector

Naast een hoesje is het ook aan te raden om een screenprotector te gebruiken voor je iPhone 15 Pro. Dit dunne laagje plastic of glas beschermt het scherm van je smartphone tegen krassen en barsten. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je je telefoon per ongeluk met je sleutels in je tas hebt gestopt. Er zijn verschillende soorten screenprotectors verkrijgbaar, zoals een glazen screenprotector of een matte screenprotector. Kies de variant die het beste bij jouw wensen en behoeften past.

De perfecte combinatie

Wil je optimale bescherming voor je iPhone 15 Pro? Dan is de combinatie van een hoesje en screenprotector de beste keuze. Zo is je smartphone beschermd tegen zowel vallen en stoten als krassen op het scherm. Daarnaast zijn er ook hoesjes verkrijgbaar met een ingebouwde screenprotector, zodat je geen losse protector hoeft aan te schaffen. Zo ben je in één keer klaar en hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je iPhone 15 Pro.

Geniet langer van je iPhone 15 Pro

Met de juiste bescherming kun je langer genieten van je gloednieuwe iPhone 15 Pro. Zo hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen en blijft je smartphone er als nieuw uitzien. Kies daarom voor een goed hoesje en eventueel een screenprotector om je iPhone 15 Pro te beschermen. Zo kun je optimaal gebruik maken van alle functies en mogelijkheden van deze geweldige smartphone.

Georganiseerd werken op deze manier

Georganiseerd werken op deze manier

Het is belangrijk dat je binnen een organisatie of onderneming altijd georganiseerd te werk gaat. Dit maakt niet uit of je een productiemedewerker bent of werkzaamheden op kantoor uitvoert. Door georganiseerd te werken zorg je ervoor dat er vrijwel geen fouten gemaakt kunnen worden en ook hierdoor zul je als werknemer prettiger te werk gaan. Georganiseerd werken is zeker niet moeilijk, hier vind je meer informatie over georganiseerd werken.

 

Schoon en opgeruimd kantoor

Voor jou als werknemer is het erg belangrijk dat je schoon en opgeruimd kantoor hebt om in te werken. Het is namelijk erg vervelend als het kantoor vol staat met spullen en jij je daar aan irriteert. Het is belangrijk om te werken in een schoon en opgeruimd kantoor omdat dat rust in je hoofd kan geven. Het gevolg daarvan is dat je beter kan presteren op kantoor. Ook is het belangrijk dat je bureau altijd opgeruimd en georganiseerd is. Zo kan je namelijk niet het overzicht verliezen. Als je eigenaar bent is het erg belangrijk dat je regelmatig de kantoren van je werknemers controleert. Dit is namelijk een stukje organisatiebeheersing. De kantoren van je werknemers moeten te allen tijde schoon en georganiseerd zijn want hierdoor presteren je werknemers beter.

 

Vooruit plannen

Het is voor je werknemers en ook voor de onderneming of organisatie zeer belangrijk dat er zeker enkele weken tot maanden vooruit gepland word. Wanneer dit niet gedaan wordt dan kan de planning er zeer rommelig uit komen te zien. Het gevolg hiervan is dat je projecten niet op tijd kan afronden en dat werknemers steeds minder zin in hun werk hebben. Dit moet je zeker voorkomen en daarom kan je het beste een planning software aanschaffen. Zorg ervoor dat dit systeem toegankelijk is voor elke werknemer en dat er goed vooruit gepland word. Dit is zeer handig want je kan aan planningssysteem gelijk zien of de planning haalbaar is of niet. Ook is dit een belangrijk onderdeel van organisatiebeheersing.

 

Software voor workflows

Binnen een organisatie of onderneming is het van groot belang dat workflows en interne bedrijfsprocessen zo veel mogelijk geautomatiseerd en geoptimaliseerd worden. Dit is erg belangrijk want de software neemt al het werk uit handen van je werknemers en worden er fouten voorkomen. Je werknemers houden zo meer tijd over voor belangrijkere zaken. Er zijn veel verschillende softwaresystemen, maar een van de meest gebruikte softwaresystemen is toch wel een project portfolio management software. Project portfolio management software kan zeker niet ontbreken als je klanten andere bedrijven zijn. Je onderneming of organisatie moet dan voor deze klanten projecten of opdrachten uitvoeren. Het is erg belangrijk dat er geen fouten gemaakt worden. Dit kan namelijk voorkomen met project portfolio management software. Je kan met dit softwaresysteem ook meteen zien of de klus op tijd geklaard word en je kan ook de productiviteit van de werknemers bekijken. De meeste systemen kan je gemakkelijk koppelen aan andere systemen en zo zorg je ervoor dat workflows en interne processen geautomatiseerd worden. Hierdoor hebben werknemers meer tijd over voor belangrijkere zaken zoals de groei van de onderneming.

Data verzamelen bij de ingang van uw bedrijf

Tijdens de pandemie waar we al een gehele tijd mee te maken hebben veranderen regels erg snel. Zo moeten sommige bedrijven namelijk informatie registreren van alle bezoekers die het pand binnenkomen. Of moeten horecabedrijven bijhouden wie er bij hun op het terras komt zitten om een hapje of drankje te doen. Deze informatie moet vervolgens worden doorgestuurd naar de overheid en GGD om bij een eventuele uitbraak alle bezoekers te kunnen waarschuwen en eventueel op te roepen voor een test. Daarnaast kan een dergelijke toegangsregistratie ook goed van pas komen bij verschillende calamiteiten. Aan de hand van de lijst die digitaal wordt bijgehouden kunnen hulpverleners dan goed en overzichtelijk zien wie zich nog in het pand bevinden en om hoeveel mensen het dan precies gaat.

Extra veiligheid

Naast het feit dat het dus veel data oplevert, helpt het ook nog eens de veiligheid van alle mensen die zich in het pand bevinden te waarborgen tot op zekere hoogte. Het aanmelden bezoek is uiteraard geen garantie voor 100% veiligheid, maar het helpt zeker een handje mee. Het meest praktische is om de bezoekersregistratie bij binnenkomst te laten voldoen. Op deze manier kan men het ook niet vergeten of eroverheen kijken. Een dergelijke registratie kan tegenwoordig erg simpel en snel gaan aan de hand van bijvoorbeeld een QR-code. Een personeelslid of bezoek kan gemakkelijk de QR-code scannen en vervolgens de gevraagde gegevens doorgeven.

Bruikbare data

Ook krijgt u als bedrijf extra inzicht in de bezoekers die uw pand binnentreden. Waar komen zij vandaan, uit welke leeftijdscategorie en nog meer. Dit is uiteraard afhankelijk van de vragen die worden gesteld aan degene die zich moeten registreren. Met deze data kunt u vervolgens weer gerichter bepaalde activiteiten uitvoeren om op deze manier uw doelgroep in een optimale manier bereiken. Zowel uit het oogpunt van veiligheid als qua marketing kan dit een toevoeging zijn voor een bedrijf.

royalty news

Er komen verschillende genres voor in de nieuwsmedia. Denk hierbij aan showbizz nieuws of royalty nieuws. Een journalist kan bijvoorbeeld een kort verslag maken van harde nieuwsfeiten, maar hij kan ook een sfeer weergeven. Ook bestaan er opinieverhalen waarin de journalist juist een mening geeft. Journalistieke genres zijn altijd herkenbaar voor de journalist en voor de lezer. Het is zo dat meningen natuurlijk kunnen verschillen. Echter is het niet de bedoeling dat een journalist zijn of haar mening geeft in bijvoorbeeld een nieuwsverhaal.
Wanneer je journalistieke genres kunt herkennen, kun je ook de inhoud van het nieuws beter volgen. Het wordt ook sterk aangeraden het nieuws te volgen, want wie het nieuws volgt kan altijd meepraten en is mediawijs.
De verschillende soorten journalistieke genres zijn:
Een interview: Interviews zijn vraaggesprekken. Deze vraaggesprekken zijn bedoeld om opvattingen van een persoon toe te kunnen lichten. Een interview gebeurt altijd tussen de interviewer en de geïnterviewde.
Een opinieartikel: Opinieartikelen zijn overtuigende teksten waarin schrijvers op een zakelijke manier de lezers proberen te overtuigen van hun meningen. Dit gebeurt vaak in de vorm van een betoog waarin een stelling opgenomen wordt. Vaak hebben kranten ook aparte opiniepagina’s.
Een nieuwsbericht: Nieuwsberichten zijn korte actuele artikelen. Deze nieuwsberichten bevatten altijd feiten en zijn erg informatief. Een compleet nieuwsbericht is opgebouwd aan de vragen, wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe. Het bericht wordt altijd compact en in de tegenwoordige tijd geschreven.
Een achtergrondartikel: Achtergrondartikelen zijn informatieve artikelen die ingaan op de context van een actuele ontwikkeling of gebeurtenis. Achtergrondverhalen kunnen één of meerdere perspectieven op het nieuws benadrukken.
Een column: Columns zijn een regelmatig verschijnend kort artikel. Columnisten geven hierin op hun eigen manier commentaar op actuele onderwerpen. Dit commentaar wordt vaak kort en kritisch geschreven. Vaak zullen columns ook op een humoristische manier of geërgerde manier geschreven worden.
Een recensie: Recensies bevatten oordelen van een journalist over bijvoorbeeld culturele activiteiten of producties. De recensies kunnen over verschillende dingen gaan, zoals boeken, toneelvoorstellingen of cd’s. In deze recensies wordt er ook algemene informatie, zoals datum en plaats van de voorstelling beschreven.

showbizz nieuws

Er is bizar nieuws over de vlogster Monica Geuze in showbizz nieuws te lezen. In de eerste aflevering van haar eigen Videoland serie ‘Like Monica’ toont zij haar nieuwe liefde. Er werd veel gepraat over Monica Geuze na haar breuk met de voetballer Lars Veldwijk, met wie ze een dochtertje, Zara-Lizzy, kregen. Een paar maanden na de breuk is ze dus weer bezig met daten en via een speciale dating-app voor zogenoemde ‘rich, successful and famous’ mensen ontmoette ze Robbert.

De eerste aflevering van Monica’s serie ‘Like Monica’ begint bij haar op de bank. Ze vertelt hier erg emotioneel over haar relatiebreuk met voetballer Lars Veldwijk. Ze hebben ervoor kunnen zorgen dat zij zonder ruzie uit elkaar konden gaan. Toch blijkt dat ze er nu niet helemaal uitkomen. Lars is namelijk verhuist naar Zuid-Korea voor zijn voetbalcarrière. Ze vindt het dan ook vooral heel erg voor hun dochtertje dat zij zonder vader op moet groeien.

Ze vindt het ook erg lastig dat ze er een heel jaar alleen voor staat als moeder. Zij vond altijd dat co-ouderschap een perfecte en ideale oplossing was, maar dat is natuurlijk erg lastig wanneer de vader van je kind aan de andere kant van de wereld woont. Ze heeft er inmiddels voor gekozen om verder te gaan met haar leven. Ze heeft er daarom ook weer voor gekozen om opnieuw te gaan daten. Via een datingapp heeft ze de 29-jarige Robbert ontmoet en ze geeft aan dat ze nog nooit zo iemand heeft leren kennen. De app waar ze hem op heeft leren kennen is speciaal ontwikkeld voor de ‘succesvolle mensen’. Er is daarom ook een strenge selectieprocedure wanneer je op deze datingapp wil. Er gingen ook jarenlang geruchten dat de Magic Mike acteur, Channing Tatum, op deze datingapp te vinden was. Of dat echt zo is, is nog steeds onduidelijk. Het is ook onduidelijk wat de nieuwe vlam van Monica Geuze precies doet. In de aflevering van de realityserie verteld ze wel dat een vriendin van Monica hem al kende. Hij heeft de vriendin van Monica namelijk eerder geholpen met het zoeken naar winkelpanden. Geruchten gaan dan ook rond dat hij in het vastgoed werkt.

De laatste roddelnieuws

Roddelen heeft onder de mensheid een erg slechte naam opgebouwd. Roddelen is namelijk iets wat als asociaal wordt beschouwt. Zo betekend roddelen eigenlijk het verspreide van nep nieuws, waardoor de persoon in een slecht daglicht wordt gezet. Kortom is het verspreiden van roddelnieuws een ding wat niet kan onder de samenleving. Echter zitten er naast elk ander ding negatief ding een positieve kant. Dit geld dan niet voor de persoon waarover geroddeld wordt, maar wel voor de mensen die roddels lezen sensatie vinden. Daarnaast heeft het ook een positief vlak op de mensen die roddelen. Zo is er uit een onderzoek gebleken dat het verspreiden van gossip een positief effect heeft op de onderlinge vriendschap. In het onderzoek is geconcludeerd dat als twee personen een ultieme band hebben meer geheimen aan elkaar door worden verwisseld. De vertrouwensband staat dan voor een hechte vriendschap. Tevens kan het ook voor ruzie onderling tussen beide personen zorgen. Het roddelen over een vriendin of vriend is dus niet ideaal om te doen. Dit doordat je eigenlijk iemands vertrouwensband schaad. Door deze reden roddelen een grote groep mensen meer over gossipnieuws dan vriendschap gossips. Een roddel van celebraties die je niet persoonlijk kent, kun je uiteraard geen vriendschap kapot maken. Deze roddels worden vaak gelezen op websites, roddelbladen, en social media. Zo stond laatst Kim Kardashian slecht in het nieuws. Zo had iemand geschreven dat mensen dood gaan aan de ziekte en het haar niks boeit. Zo beweerde ze een miljoen euro te gaan doneren aan het bestrijden van het coronavirus. Deze miljoen doneerde ze van de aankopen van haar nieuwe Shapewear en dit viel niet goed in smaak bij de meeste mensen in Amerika. Zo werd dit nieuws snel verspreid doordat Kim een grote celebrity is en vele volgers heeft op bijvoorbeeld Instagram en andere social media platforms.

Hoe wordt je een journalist

Het Nederlandse schoolsysteem is zo ontwikkeld dat je na het afronden van de middelbare school verplicht bent om door te studeren. Enkele studenten zijn dwars en stoppen na de middelbare school om te gaan werken. De meeste leerlingen kiezen er echter vaak voor om het normale systeem te volgen. Zo stromen vmbo’ers door naar MBO, havisten naar HBO en vwo’ers naar de universiteit. Waar vroeger enkele richtingen bestonden, zijn er tegenwoordig zoveel richtingen waarin je kunt eindigen, dat het niet meer op 1 hand valt te tellen. Veel studenten hebben door al deze keuzes geen idee meer welke richting ze in willen. Vaak organiseren scholen voor deze studenten open dagen om inzichten te krijgen wat je daadwerkelijk gaat leren. Daarnaast ook oriëntatie avonden waar kraampjes met opleidingen staan die hun school en studie proberen te verkopen. Zo staan er vaak kraampjes voor grafische, economische en rechten opleidingen. Verder staan er ook vaak journalisitsche opleidingen tussen de kraampjes. Bij deze opleiding leer je trends en nieuws te analyseren en uiteindelijk uit te brengen in een artikel, video of audio formaat. In de journalistiek zijn veel wegen waarin je kunt verdiepen. Zo kun je je nestelen in de roddelnieuws, krantenwereld, criminaliteit, etc. Ook zijn er speciale eisen waarbij je moet  aan voldoen om iets uit te kunnen brengen in de verschillende soorten journalisten wereldjes. Zo is het verplicht werk op te leveren aan een krant dat op feiten is gebaseerd. Zo mag je niks uitbrengen wat op slecht analyse werk is gebaseerd. Daartegenover staat het gossip wereldje waar je in principe op meningen en speculaties je onderzoek werk op kunt verrichten. Als bijvoorbeeld een sappig verhaaltje wordt geleaked naar de redactie, kunnen de roddelnieuws bladen dat zo maar kunnen uitbrengen. Hoogstens krijg je een boze mail waarbij gevraagd wordt om het artikel in te trekken of anders aangeklaagd. Bij een krant heb je de kans dat je licentie wordt ingetrokken.

Handig je loopbaan beginnen?

Neem een dymo printer met dymo etiketten van labelino.nl

Een pandemie

Sinds kort is er een nieuwe virus aan de pandemie lijst toegevoegd dor het WHO Wereldgezondheidsorganisatie. De laatste virus die tot deze lijst werd toegevoegd was de Mexicaanse griep die in 2009 de rest van de wereld bereikte. Deze Mexicaanse griep ook wel varkensgriep genoemd. Deze virus verspreide vanuit Mexico naar omliggende landen en al snel naar Europa. Nederland werd ook getroffen door het virus. In deze periode werden er rond de 1500 mensen besmet met de virus. Voor deze virus trad in Azië de Hongkonggriep en Aziatische griep op. Deze was in de vorige eeuw uitgebroken. In 1950 tot 1960. Deze griep brak uit in de stad Hong Kong. Toen deze virus uitbrak kwamen 1 miljoen mensen om. Deze cijfers zijn niet specifiek, want het is niet helemaal zeker. Tot slot is de eerste virus de Spaanse griep vernoemt. Wat het verwarrend maakt is de naam. De virus ontstond namelijk in Amerika en wordt toch vernoemd naar Spanje. De reden hierachter is simpelweg het feit dat in Spanje de eerste krantenkop verscheen. Deze griep ontstond aan het einde van de eerste wereldoorlog. Spanje was toen nog een neutraal land waardoor, ze zich niet zo druk maakte over de oorlog en meer tijd hadden met het nieuws buiten hun land. De Spaanse griep werd door de Amerikaanse troepen verspreid door de rest van de wereld. Deze griep werd dan ook de grootste en dodelijkste griep ooit. Er stierven namelijk tussen de 50 tot 100 miljoen mensen. In Nederland resulteerde dat naar ongeveer 30 duizend doden. Als we dieper in de virus van het heden in gaan is duidelijk te zien dat de nieuwssites er vol mee staan. Dit is ook niet gek aangezien een pandemie niet vaak is voor gekomen op de wereldbol. Naast het nieuws van Nederland staat het nieuws belgie er ook vol mee.

Wat doet een online marketing bureau?

Wat doet een online marketing bureau?

Online marketing bureaus zijn gespecialiseerd in online marketing. Sinds enkele jaren is online marketing steeds meer opgekomen, omdat er steeds meer activiteit online gebeurd. Online marketing gaat over de marketing die op online gebied gebeurd.

Online marketing heeft veel verschillende onderdelen. Ze hebben allen als overeenkomst dat ze gebruik maken van het internet als medium. Een online marketing bureau kan naast het realiseren van een website of webshop ook de volledige marketing hierbij verzorgen. Zo heb je bijvoorbeeld SEO ook wel zoekmachine optimalisatie. Hierbij zorgt een online marketing bureau dat jouw website of webshop vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Hoe hoger jouw site zichtbaar is in de zoekresultaten hoe meer mensen jouw site kunnen bereiken.

Naast zoekmachine optimalisatie heb je ook nog andere marketing vormen zoals e-mail marketing, zoekmachine adverteren, social media marketing, inbound marketing en content marketing. Een online marketing bureau zorgt dat alle aspecten van jouw site op de voor en achtergrond goed draaien zodat je site niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook goed zichtbaar is.

De werkzaamheden van een online marketing bureau bestaan uit het bedenken en uitwerken van een passende online marketing strategie voor jouw bedrijf. Hierbij wordt gekeken naar doelstellingen, doelgroep, merkbeleving en het budget. Op basis van deze factoren wordt een online marketing plan geschreven. Doordat deze online marketing bureaus zich steeds bezig houden met de trends en ontwikkelingen op online gebied weet je zeker dat jouw website of webshop altijd met de tijd meegaat.

Kan ik bellen via internet (VOIP) in België?

Kan ik bellen via internet (VOIP) in België?

Een korte introductie van VoIP Oplossingen: Met VoIP Oplossingen bieden bedrijven een moderne en toekomst vaste Voice over IP telefonie oplossing die eenvoudig naar uw wensen is in te richten en waarmee uw bedrijf zich in haar eigen tempo kunt laten groeien. Een complete bedrijfstelefonie oplossing met een internet en bellen abonnement voor een zeer scherpe prijs per maand. Onze totaaloplossing bestaat ondermeer uit:

 

  • SIP (VoIP) telefonie lijnen en telefoonnummers;
  • Zeer geavanceerde bedrijfscentrale in een beveiligde DataCenter;
  • Moderne, geavanceerde IP telefoontoestellen.

 

VoIP Oplossingen is een softwarematige PBX die in de ‘cloud’ kan worden gebruikt. Het is een van de meest geïnstalleerde full IP PBX VoIP telefonie oplossing. De toepassingen en term in de ‘Cloud’ wordt steeds meer toegepast in het bedrijfsleven. Cloud Computing en Hosted Voice zijn niet meer weg te denken in onze (zakelijk) leven. In ons privé leven zijn we daar overigens erg druk mee. Te denken valt aan Facebook, (Drop) Box en Gmail zijn slechts enkele praktische voorbeelden. Ook de particuliere internet, televisie en vaste telefonie zijn reeds gemeengoed geworden.

 

Zakelijke mogelijkheden

Zakelijk was er tot voorkort een angst voor de stabiliteit. Die tijd ligt ver achter ons. Internet is net zo stabiel als ons elektriciteitsnetwerk. De reden om te kiezen voor VoIP

Oplossingen zijn divers en ondermeer:

Het voordeel van de PBX die is ontwikkeld om communicatie op basis van IP te doen. U kunt dus elk SIP apparaat (IP, mobiel, vast toestel, beeldtelefoon of PC koppelen) integreren. VoIP Oplossingen is een redelijk open systeem. U bent dus niet gebonden aan één merk telefoontoestellen of andere apparatuur. Zolang het maar aan onze waarden voldoet. Als u in de toekomst nieuwe wensen heeft kunt u dus kiezen voor de apparatuur die op dat moment het beste bij u past. Veel aanbieders hebben een aantal toestellen in het assortiment opgenomen die allerlei functionaliteiten bieden en door onze helpdesk ondersteund worden.


Eigen platform

Het platform van VoIP Oplossingen is ondergebracht in beveiligde datacenters en bieden alle functionaliteiten die van een moderne centrale verwacht mag worden. De meeste providers werkt met een zeer geavanceerd centrale en wordt 24/7 bewaakt. De uptime van het platform bedraagt 99,9% of meer op jaarbasis. Met VoIP Oplossingen platform investeert u niet meer in een dure eigen centrale met vergelijkbare functies of in kostbare upgrades. De centrale heeft geen beperking op het aantal gebruikers. Dus, of uw bedrijf nu groeit naar 10 medewerkers, of onverhoopt krimpt, u neemt af en betaalt precies wat u nodig heeft. Daarnaast profiteert u van de flexibiliteit en toekomstige ontwikkelingen. U bent niet meer afhankelijk van de capaciteit van uw eigen bedrijfscentrale en tot slot zijn ook de tarieven voor telefoonnummers en gesprekken financieel erg aantrekkelijk. En, niet te vergeten, al uw medewerkers bellen onderling kosteloos. Dit geldt ook als u deze VoIP-Oplossing over meerdere vestigingen of als thuiswerkplekken gebruikt.

 

VoIP toestellen

De huidige toestellen worden vervangen. Voor SIP bureau toestellen. VoIP Oplossingen is gebaseerd op open standaarden, u heeft dus vrijheid om te kiezen tussen verschillende merken toestellen. Wij leveren en ondersteunen onder meer Yealink, Gigaset en Snom.

 

Als draadloos toestel een Siemens Gigaset

De softphone maakt het mogelijk om te bellen vanaf de PC, deze kan als ipv de toestellen gebruikt worden. De softphone kan door te telefoniste worden gebruikt als bedienpost maar kan ook door andere medewerkers worden gebruikt om sneller te werken. Aparte investeringen in bedienposten of softphones zijn er niet, deze functionaliteit wordt standaard meegeleverd. Niet alleen voor de receptie maar ook voor alle andere medewerkers is de softphone standaard beschikbaar. Snel adressen opzoeken of zien wie van uw collega’s bereikbaar is. Het kan allemaal met VoIP Oplossingen.

 

Uitsluitingen:

De analoge en ISDN lijnen en eventueel aangesloten apparatuur zoals bv de fax en alarm installatie zijn niet in deze aanbieding meegenomen.