Kan ik bellen via internet (VOIP) in België?

Kan ik bellen via internet (VOIP) in België?

Een korte introductie van VoIP Oplossingen: Met VoIP Oplossingen bieden bedrijven een moderne en toekomst vaste Voice over IP telefonie oplossing die eenvoudig naar uw wensen is in te richten en waarmee uw bedrijf zich in haar eigen tempo kunt laten groeien. Een complete bedrijfstelefonie oplossing met een internet en bellen abonnement voor een zeer scherpe prijs per maand. Onze totaaloplossing bestaat ondermeer uit:

 

  • SIP (VoIP) telefonie lijnen en telefoonnummers;
  • Zeer geavanceerde bedrijfscentrale in een beveiligde DataCenter;
  • Moderne, geavanceerde IP telefoontoestellen.

 

VoIP Oplossingen is een softwarematige PBX die in de ‘cloud’ kan worden gebruikt. Het is een van de meest geïnstalleerde full IP PBX VoIP telefonie oplossing. De toepassingen en term in de ‘Cloud’ wordt steeds meer toegepast in het bedrijfsleven. Cloud Computing en Hosted Voice zijn niet meer weg te denken in onze (zakelijk) leven. In ons privé leven zijn we daar overigens erg druk mee. Te denken valt aan Facebook, (Drop) Box en Gmail zijn slechts enkele praktische voorbeelden. Ook de particuliere internet, televisie en vaste telefonie zijn reeds gemeengoed geworden.

 

Zakelijke mogelijkheden

Zakelijk was er tot voorkort een angst voor de stabiliteit. Die tijd ligt ver achter ons. Internet is net zo stabiel als ons elektriciteitsnetwerk. De reden om te kiezen voor VoIP

Oplossingen zijn divers en ondermeer:

Het voordeel van de PBX die is ontwikkeld om communicatie op basis van IP te doen. U kunt dus elk SIP apparaat (IP, mobiel, vast toestel, beeldtelefoon of PC koppelen) integreren. VoIP Oplossingen is een redelijk open systeem. U bent dus niet gebonden aan één merk telefoontoestellen of andere apparatuur. Zolang het maar aan onze waarden voldoet. Als u in de toekomst nieuwe wensen heeft kunt u dus kiezen voor de apparatuur die op dat moment het beste bij u past. Veel aanbieders hebben een aantal toestellen in het assortiment opgenomen die allerlei functionaliteiten bieden en door onze helpdesk ondersteund worden.


Eigen platform

Het platform van VoIP Oplossingen is ondergebracht in beveiligde datacenters en bieden alle functionaliteiten die van een moderne centrale verwacht mag worden. De meeste providers werkt met een zeer geavanceerd centrale en wordt 24/7 bewaakt. De uptime van het platform bedraagt 99,9% of meer op jaarbasis. Met VoIP Oplossingen platform investeert u niet meer in een dure eigen centrale met vergelijkbare functies of in kostbare upgrades. De centrale heeft geen beperking op het aantal gebruikers. Dus, of uw bedrijf nu groeit naar 10 medewerkers, of onverhoopt krimpt, u neemt af en betaalt precies wat u nodig heeft. Daarnaast profiteert u van de flexibiliteit en toekomstige ontwikkelingen. U bent niet meer afhankelijk van de capaciteit van uw eigen bedrijfscentrale en tot slot zijn ook de tarieven voor telefoonnummers en gesprekken financieel erg aantrekkelijk. En, niet te vergeten, al uw medewerkers bellen onderling kosteloos. Dit geldt ook als u deze VoIP-Oplossing over meerdere vestigingen of als thuiswerkplekken gebruikt.

 

VoIP toestellen

De huidige toestellen worden vervangen. Voor SIP bureau toestellen. VoIP Oplossingen is gebaseerd op open standaarden, u heeft dus vrijheid om te kiezen tussen verschillende merken toestellen. Wij leveren en ondersteunen onder meer Yealink, Gigaset en Snom.

 

Als draadloos toestel een Siemens Gigaset

De softphone maakt het mogelijk om te bellen vanaf de PC, deze kan als ipv de toestellen gebruikt worden. De softphone kan door te telefoniste worden gebruikt als bedienpost maar kan ook door andere medewerkers worden gebruikt om sneller te werken. Aparte investeringen in bedienposten of softphones zijn er niet, deze functionaliteit wordt standaard meegeleverd. Niet alleen voor de receptie maar ook voor alle andere medewerkers is de softphone standaard beschikbaar. Snel adressen opzoeken of zien wie van uw collega’s bereikbaar is. Het kan allemaal met VoIP Oplossingen.

 

Uitsluitingen:

De analoge en ISDN lijnen en eventueel aangesloten apparatuur zoals bv de fax en alarm installatie zijn niet in deze aanbieding meegenomen.

De top 5 uitdagingen voor ontwikkelaars van mobiele bedrijfsapps

Zoals het geval was met de bredere transformatie in softwareontwikkeling, is ook een revolutie ontstaan ​​in de behoeften en uitdagingen van ondernemingen. De interacties tussen client en onderneming zijn verschoven van desktop naar mobiele apparaten, wat onmiskenbaar heeft geleid tot een toegenomen behoefte aan geschikte mobiele apps voor bedrijven.

Maar het ontwikkelen van goed ontworpen, succesvolle mobiele bedrijfsapps is geen gemakkelijke taak. Hier bespreken we de veranderende en uitdagende behoeften van ondernemingen en hoe app-ontwikkelaars hier beter op kunnen inspelen.

Uitdaging 1: Fragmentatie van apparaten en besturingssystemen

Er is momenteel een aanzienlijke hoeveelheid fragmentatie van apparaten en besturingssystemen op de markt. Als een zakelijke mobiele app-ontwikkelaar is je eerste uitdaging het kiezen tussen de drie meest voorkomende platforms (iOS, Android en Windows) bij het maken van een app voor je klant … die op zijn beurt zijn eigen klanten moet bereiken.

 

Als ontwikkelaar wilt u natuurlijk met een app komen met configuraties en mogelijkheden die compatibel zijn met relevante leveranciers. Anderzijds moet u rekening houden met de behoeften van uw klant. Ze willen niet alleen hun klanten bereiken met de app, ze willen ook winst maken in het proces … Het is niet genoeg om alleen de functionele compatibiliteit van de app te overwegen; u moet ook de voorkeuren kennen van de doelklanten van uw onderneming.

Uitdaging 2: Ontwikkelingstechnologie

De ontwikkeling van mobiele apps is voornamelijk onderverdeeld in twee typen:

1) Native app-ontwikkeling, en

2) Hybride app-ontwikkeling.

Native apps zijn met opzet gebouwd voor een specifiek platform (zoals Apple’s iOS, Google’s Android, Window’s Window Phone of Blackberry). Native apps worden over het algemeen gekenmerkt door een betere gebruikerservaring en superieure applicatieprestaties, aangezien ze zijn ontworpen, ontwikkeld en live in een besturingssysteem, in tegenstelling tot internet. Het primaire nadeel van native apps? U moet voor elk platform apps ontwikkelen, wat tijdrovend is en niet bepaald kosteneffectief.

Hybride mobiele apps worden meestal ontwikkeld met behulp van HTML5 en kunnen op elk mobiel apparaat worden geïnstalleerd, maar ze worden uitgevoerd via een webbrowser. Hybride mobiele applicatie-ontwikkelingen verkorten de tijd om apps op meerdere platforms te bouwen en op de markt te brengen. Aan de andere kant kunnen hybride apps echter achterblijven in prestaties en moet u mogelijk enkele belangrijke functies opofferen.

Houd er bij het kiezen van de juiste optie rekening mee dat een verkeerde keuze kan leiden tot slechte app-prestaties, slechte gebruikerservaring en / of onnodige kosten. Daarom is het van essentieel belang om de doelgroep van de klant en hun favoriete mobiele leveranciers (evenals eventuele externe leveranciers in de mix) te begrijpen. Daarmee heb je een beter idee van welke ontwikkelingstechnologie je moet gebruiken.

6 redenen waarom u de ontwikkeling van mobiele apps moet uitbesteden

Ik denk dat het vanzelfsprekend is, en ik geloof dat we echt geen back-uponderzoek nodig hebben, dat gebruikers over de hele wereld hun digitale apparaten zoals vrouwen hebben gebruikt om te moden. In een ruimte doordrongen van compacte mobiele telefoons, brengen innovaties mobiele gebruikers in de richting van een legale digitale voorkeur. Gemiddeld besteden mobiele gebruikers slechts 2 uur per dag aan interactie met hun mobiele schermen. Van deze tijd besteden ze meestal ongeveer 30 minuten aan het spelen met mobiele apps.

Als er meer en meer unieke apps de mobiele app store binnenstromen, is de reden dat liefhebbers van mobiele apps in sprongen stijgen. Van alle soorten mobiele apps is het grootste deel van de app-markt gedomineerd door apps voor gaming, e-commerce, sociale netwerken, onderwijs en lifestyle.

Met een markt vol met hypedgeruchten en opwinding van uitdagingen, stimuleren veel marketeers echter het idee dat het outsourcen van het ontwikkelingsproces van mobiele apps leidt tot technische fouten, vertragingen in app-releases, miscommunicatie en een beperkte levenscyclus van het eindproduct.

Een dergelijke misvatting kan leiden tot veel gehaaste beslissingen over de ontwikkeling van mobiele apps, wat u uiteindelijk veel pijn zal kosten. Om deze mythe te ontkrachten, laten we de zes belangrijkste redenen voor het outsourcen van het ontwikkelingsproces van mobiele apps bekijken.

Sterkere gerichte kennis

Gewoonlijk bestaat het ontwikkelproces van apps uit vele kritieke fasen die intensieve aandacht, grotere zorg en nauwkeurige kennis vereisen. Omdat elk onderdeel schreeuwt om de beste digitale tactiek en het gebruik van moderne bronnen, heeft het proces gespecialiseerde app-ontwikkelaars nodig die uitgebreide ervaring op dit gebied hebben. U moet uitbesteden naar een locatie die een hub is van outsourcingbedrijven en die de kunst beheersen om opmerkelijke apps te maken met een hoge bruikbaarheid, levenscyclus en uitstekende gebruikersinterface. Ze moeten zich hebben gespecialiseerd in een speciaal genre van mobiele apps en de beste kennis belichamen in industriële aangelegenheden en de nieuwste technologieën.

Flexibiliteit van app-ontwikkelingsmodel

Met betrouwbare expertise op een speciaal gebied van het app-ontwikkelproces kunnen bedrijven kiezen welk deel van het mobiele app-proces ze kunnen uitbesteden. Als een bureau voor app-ontwikkeling bijvoorbeeld geloofwaardige ervaring heeft in het QA-gedeelte van App-ontwikkeling, wordt het gemakkelijk voor bedrijven om het gedeelte voor kwaliteitsborging uit te besteden om de beste resultaten te krijgen en een product waarvan ze weten dat het de hoogste kwaliteitsstandaard bereikt. Een dergelijk flexibel model is alleen mogelijk met outsourcing van mobiele app-bureaus.

7 tips om het Mobile App Development Company te kiezen

Een uniek idee voor een mobiele app kan de wereld letterlijk veranderen. Apps zoals Facebook, Pinterest of Uber zijn tegenwoordig enorm populair, niet vanwege het feit dat deze zijn gestart door beroemde zakelijke personen. Het is eerder de innovatieve aanpak van deze mobiele apps die de technologische wereld stormenderhand heeft veroverd.

Met een groeiend aantal technisch onderlegde gebruikers over de hele wereld, heeft de ontwikkeling van mobiele applicaties verstoringen veroorzaakt in alle belangrijke industrieën voor het aanbieden van bedrijfsvriendelijkheid, groot gebruiksgemak en on-the-go data-toegankelijkheid voor zowel werknemers als klanten. Omdat de behoefte aan mobiele applicatie-ontwikkeling steeds groter wordt, zijn veel bedrijven voor de ontwikkeling van mobiele apps gekomen om juiste en specifieke app-oplossingen aan hun klanten te leveren.

Deze bedrijven kunnen u helpen aan de slag te gaan met het ontwikkelingsproces van de mobiele app, vooral als u een creatief idee hebt voor de ontwikkeling van apps. Maar wat als u geen idee hebt en toch een mobiele app voor uw bedrijf nodig heeft? Of u hebt het perfecte concept van hoe u uw zakelijke app wilt hebben, maar wilt u dat binnen de zeer krappe deadline of budget? Hier speelt een zorgvuldige selectie een rol.

Om het simpel te zeggen, moet u een bedrijf uitkiezen dat uw zakelijke vereisten begrijpt en innovatieve oplossingen kan bieden volgens uw specificaties en richtlijnen. Alleen op Google zoeken naar een bedrijf voor de ontwikkeling van mobiele apps is niet voldoende; er zijn duizenden van dergelijke bedrijven die precies dit bieden en dus tot veel verwarring leiden. U moet aangepaste vereisten analyseren en sorteren in de zoekmachine om de juiste resultaten te krijgen.

Benieuwd hoe het te doen? Hier zijn enkele tips van het app-ontwikkelingsteam die u helpen het beste bedrijf voor de ontwikkeling van mobiele apps voor uw bedrijf te kiezen.