Een korte introductie van VoIP Oplossingen: Met VoIP Oplossingen bieden bedrijven een moderne en toekomst vaste Voice over IP telefonie oplossing die eenvoudig naar uw wensen is in te richten en waarmee uw bedrijf zich in haar eigen tempo kunt laten groeien. Een complete bedrijfstelefonie oplossing met een internet en bellen abonnement voor een zeer scherpe prijs per maand. Onze totaaloplossing bestaat ondermeer uit:

 

  • SIP (VoIP) telefonie lijnen en telefoonnummers;
  • Zeer geavanceerde bedrijfscentrale in een beveiligde DataCenter;
  • Moderne, geavanceerde IP telefoontoestellen.

 

VoIP Oplossingen is een softwarematige PBX die in de ‘cloud’ kan worden gebruikt. Het is een van de meest geïnstalleerde full IP PBX VoIP telefonie oplossing. De toepassingen en term in de ‘Cloud’ wordt steeds meer toegepast in het bedrijfsleven. Cloud Computing en Hosted Voice zijn niet meer weg te denken in onze (zakelijk) leven. In ons privé leven zijn we daar overigens erg druk mee. Te denken valt aan Facebook, (Drop) Box en Gmail zijn slechts enkele praktische voorbeelden. Ook de particuliere internet, televisie en vaste telefonie zijn reeds gemeengoed geworden.

 

Zakelijke mogelijkheden

Zakelijk was er tot voorkort een angst voor de stabiliteit. Die tijd ligt ver achter ons. Internet is net zo stabiel als ons elektriciteitsnetwerk. De reden om te kiezen voor VoIP

Oplossingen zijn divers en ondermeer:

Het voordeel van de PBX die is ontwikkeld om communicatie op basis van IP te doen. U kunt dus elk SIP apparaat (IP, mobiel, vast toestel, beeldtelefoon of PC koppelen) integreren. VoIP Oplossingen is een redelijk open systeem. U bent dus niet gebonden aan één merk telefoontoestellen of andere apparatuur. Zolang het maar aan onze waarden voldoet. Als u in de toekomst nieuwe wensen heeft kunt u dus kiezen voor de apparatuur die op dat moment het beste bij u past. Veel aanbieders hebben een aantal toestellen in het assortiment opgenomen die allerlei functionaliteiten bieden en door onze helpdesk ondersteund worden.


Eigen platform

Het platform van VoIP Oplossingen is ondergebracht in beveiligde datacenters en bieden alle functionaliteiten die van een moderne centrale verwacht mag worden. De meeste providers werkt met een zeer geavanceerd centrale en wordt 24/7 bewaakt. De uptime van het platform bedraagt 99,9% of meer op jaarbasis. Met VoIP Oplossingen platform investeert u niet meer in een dure eigen centrale met vergelijkbare functies of in kostbare upgrades. De centrale heeft geen beperking op het aantal gebruikers. Dus, of uw bedrijf nu groeit naar 10 medewerkers, of onverhoopt krimpt, u neemt af en betaalt precies wat u nodig heeft. Daarnaast profiteert u van de flexibiliteit en toekomstige ontwikkelingen. U bent niet meer afhankelijk van de capaciteit van uw eigen bedrijfscentrale en tot slot zijn ook de tarieven voor telefoonnummers en gesprekken financieel erg aantrekkelijk. En, niet te vergeten, al uw medewerkers bellen onderling kosteloos. Dit geldt ook als u deze VoIP-Oplossing over meerdere vestigingen of als thuiswerkplekken gebruikt.

 

VoIP toestellen

De huidige toestellen worden vervangen. Voor SIP bureau toestellen. VoIP Oplossingen is gebaseerd op open standaarden, u heeft dus vrijheid om te kiezen tussen verschillende merken toestellen. Wij leveren en ondersteunen onder meer Yealink, Gigaset en Snom.

 

Als draadloos toestel een Siemens Gigaset

De softphone maakt het mogelijk om te bellen vanaf de PC, deze kan als ipv de toestellen gebruikt worden. De softphone kan door te telefoniste worden gebruikt als bedienpost maar kan ook door andere medewerkers worden gebruikt om sneller te werken. Aparte investeringen in bedienposten of softphones zijn er niet, deze functionaliteit wordt standaard meegeleverd. Niet alleen voor de receptie maar ook voor alle andere medewerkers is de softphone standaard beschikbaar. Snel adressen opzoeken of zien wie van uw collega’s bereikbaar is. Het kan allemaal met VoIP Oplossingen.

 

Uitsluitingen:

De analoge en ISDN lijnen en eventueel aangesloten apparatuur zoals bv de fax en alarm installatie zijn niet in deze aanbieding meegenomen.