Er is bizar nieuws over de vlogster Monica Geuze in showbizz nieuws te lezen. In de eerste aflevering van haar eigen Videoland serie ‘Like Monica’ toont zij haar nieuwe liefde. Er werd veel gepraat over Monica Geuze na haar breuk met de voetballer Lars Veldwijk, met wie ze een dochtertje, Zara-Lizzy, kregen. Een paar maanden na de breuk is ze dus weer bezig met daten en via een speciale dating-app voor zogenoemde ‘rich, successful and famous’ mensen ontmoette ze Robbert.

De eerste aflevering van Monica’s serie ‘Like Monica’ begint bij haar op de bank. Ze vertelt hier erg emotioneel over haar relatiebreuk met voetballer Lars Veldwijk. Ze hebben ervoor kunnen zorgen dat zij zonder ruzie uit elkaar konden gaan. Toch blijkt dat ze er nu niet helemaal uitkomen. Lars is namelijk verhuist naar Zuid-Korea voor zijn voetbalcarrière. Ze vindt het dan ook vooral heel erg voor hun dochtertje dat zij zonder vader op moet groeien.

Ze vindt het ook erg lastig dat ze er een heel jaar alleen voor staat als moeder. Zij vond altijd dat co-ouderschap een perfecte en ideale oplossing was, maar dat is natuurlijk erg lastig wanneer de vader van je kind aan de andere kant van de wereld woont. Ze heeft er inmiddels voor gekozen om verder te gaan met haar leven. Ze heeft er daarom ook weer voor gekozen om opnieuw te gaan daten. Via een datingapp heeft ze de 29-jarige Robbert ontmoet en ze geeft aan dat ze nog nooit zo iemand heeft leren kennen. De app waar ze hem op heeft leren kennen is speciaal ontwikkeld voor de ‘succesvolle mensen’. Er is daarom ook een strenge selectieprocedure wanneer je op deze datingapp wil. Er gingen ook jarenlang geruchten dat de Magic Mike acteur, Channing Tatum, op deze datingapp te vinden was. Of dat echt zo is, is nog steeds onduidelijk. Het is ook onduidelijk wat de nieuwe vlam van Monica Geuze precies doet. In de aflevering van de realityserie verteld ze wel dat een vriendin van Monica hem al kende. Hij heeft de vriendin van Monica namelijk eerder geholpen met het zoeken naar winkelpanden. Geruchten gaan dan ook rond dat hij in het vastgoed werkt.